Beoordelingen van Irini Utrecht

Recente recensies van Irini Utrecht

4 sterren na 19 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed gekruid mals en rijk en netjes gevuld! Zeker een aanrader!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering. Weer heerlijk gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed alleen jammer dat er zoveel zout op de patat zit . Kan echt veel minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op de afgesproken tijd, zelfs iets eerder, heel fijn het eten was ook goed,, helaas was de patat echt slap en koud en de porties redelijk klein, met andere woorden, we hadden graag nog iets meer gegeten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder zout op de patat en het is perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer..maar het was weer koud. We kregen koude niet lekker groenten IPV de bestelde Griekse rijst die erbij zou zitten. We hebben besloten dat dit de laatste keer is dat we bij jullie hebben besteld.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou het was weer heerlijk en vriendelijk bezorgd

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk verzorgd, maar het vlees en de frietjes waren beetje lauw.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit mag je geen grieks restaurant noemen. Na 1.5 uur wachten kregen we t ,eten,. Niet doen!!!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Great value for great prices!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hebben we heerlijk gegeten..maar gisteren niet..het was allemaal koud en er zat geen Griekse rijst bij..de groenten ter vervanging waren en koud en niet lekker. Jammer..zou er gisteren een ander kok zijn geweest vatten wij ons af..voor herhaling vatbaar..even niet.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verrukkelijk gegeten..genoten..tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Griek! Goed deeg voor pita 😀

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar de prijs was te hoog wat je kreeg, wij vonden het weinig vlees

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros duidelijk niet van het spit. Zowel gyros als kip was taai en droog. Kleine portie friet en slap. Overall veel te veel zout. Prijs vergelijkbaar met restaurant, maar kwaliteit niet evenredig

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was het vlees nu in aluminium folie ingepakt en om de menubox nog een vershoudfolie. Daardoor was het eten lekker warm.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten een beetje koud was. Tip. Doe de maaltijd ook nog even wikkelen met aluminiumfolie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder vond het erg lekker. En zelfs een menu genoeg voor twee dagen. Was ook op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.