Beoordelingen van Irini Utrecht

Recente recensies van Irini Utrecht

4 sterren na 8 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hebben we heerlijk gegeten..maar gisteren niet..het was allemaal koud en er zat geen Griekse rijst bij..de groenten ter vervanging waren en koud en niet lekker. Jammer..zou er gisteren een ander kok zijn geweest vatten wij ons af..voor herhaling vatbaar..even niet.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verrukkelijk gegeten..genoten..tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Griek! Goed deeg voor pita 😀

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar de prijs was te hoog wat je kreeg, wij vonden het weinig vlees

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros duidelijk niet van het spit. Zowel gyros als kip was taai en droog. Kleine portie friet en slap. Overall veel te veel zout. Prijs vergelijkbaar met restaurant, maar kwaliteit niet evenredig

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was het vlees nu in aluminium folie ingepakt en om de menubox nog een vershoudfolie. Daardoor was het eten lekker warm.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten een beetje koud was. Tip. Doe de maaltijd ook nog even wikkelen met aluminiumfolie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder vond het erg lekker. En zelfs een menu genoeg voor twee dagen. Was ook op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.