Beoordelingen van Irini Utrecht

Recente recensies van Irini Utrecht

4 sterren na 25 reviews

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam koud aan, dus bel ik ze om aan te geven dat het erg koud is, geeft die eerst aan dat ik lieg want het kan niet koud zijn. Zeg ik stuur de bezorger dan terug kan die zelf zien dat het koud is (bezorger was 3 min pas weg), zegt die nee en hangt gewoon op. Bel ik terug en vraag ik waarom hij ophangt, zegt die wat wil je dat ik doe, zeg ik heel veel dingen, maar niet zomaar ophangen. Zegt die ok ik stuur nieuwe pizzas, 1,5 uur later nog geen pizza, bel ik terug zegt die, ik heb geen bezorger en hangt die weer op! Ik wil mijn geld terug!!!!!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best snackbar evr It's near to where i live. And great seasoning with the meat ๐Ÿ‘and all'and these guys deliver my fooood quick yumm ,, Do Appriciate it ๐Ÿ™

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd. ร‰n binnen redelijke tijd bezorgd!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEEEL SLECHT! De sparibs was niet te eten .. patat was ook zacht.. ze verplichten je meer te betalen dan wat op de site staat. Ze moeten dat nog aan passen Maarja is niet mijn probleem. NOOIT meer eten halen daar

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel flink wat minder zout op de friet.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd en heerlijk gegeten

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed gekruid mals en rijk en netjes gevuld! Zeker een aanrader!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering. Weer heerlijk gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed alleen jammer dat er zoveel zout op de patat zit . Kan echt veel minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op de afgesproken tijd, zelfs iets eerder, heel fijn het eten was ook goed,, helaas was de patat echt slap en koud en de porties redelijk klein, met andere woorden, we hadden graag nog iets meer gegeten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder zout op de patat en het is perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer..maar het was weer koud. We kregen koude niet lekker groenten IPV de bestelde Griekse rijst die erbij zou zitten. We hebben besloten dat dit de laatste keer is dat we bij jullie hebben besteld.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou het was weer heerlijk en vriendelijk bezorgd

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk verzorgd, maar het vlees en de frietjes waren beetje lauw.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit mag je geen grieks restaurant noemen. Na 1.5 uur wachten kregen we t ,eten,. Niet doen!!!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Great value for great prices!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hebben we heerlijk gegeten..maar gisteren niet..het was allemaal koud en er zat geen Griekse rijst bij..de groenten ter vervanging waren en koud en niet lekker. Jammer..zou er gisteren een ander kok zijn geweest vatten wij ons af..voor herhaling vatbaar..even niet.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben verrukkelijk gegeten..genoten..tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Griek! Goed deeg voor pita ๐Ÿ˜€

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar de prijs was te hoog wat je kreeg, wij vonden het weinig vlees

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros duidelijk niet van het spit. Zowel gyros als kip was taai en droog. Kleine portie friet en slap. Overall veel te veel zout. Prijs vergelijkbaar met restaurant, maar kwaliteit niet evenredig

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was het vlees nu in aluminium folie ingepakt en om de menubox nog een vershoudfolie. Daardoor was het eten lekker warm.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten een beetje koud was. Tip. Doe de maaltijd ook nog even wikkelen met aluminiumfolie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn moeder vond het erg lekker. En zelfs een menu genoeg voor twee dagen. Was ook op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.