Reviews from Irini Utrecht

Recent reviews

4.0
Guus
29 October 2023

We hadddn 5 pita’s met gyros en 5 frietjes besteld. We kregen 5 bakjes patat met gyros en 5 friet met. Was lekker maar wel veel friet en ik miste m’n pita.

Petra kottman
12 October 2023

Heerlijk patatjes met Gyros en patatje met kip shoarma. Alleen bijna uur moeten wachten.

Rebecca
30 September 2023

Bestelling niet gekomen, gebeld om te annuleren. Maar nog geen bericht van gehad.

A n
10 August 2023
Netje
16 July 2023

Heerlijk eten, super vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Broers
15 July 2023

Prima eten en hoeveelheid was ook goed. Lekker gegeten en vrij snel gebracht

Ellen
9 July 2023

Zeer vriendelijk personeel

Paulien Kastrop
19 March 2023

Wij hadden een pita broodje besteld met gyros maar we kregen een soort dikke pannenkoek. Vonden wij niet zo lekker. We hadden ook 2 patat besteld maar kregen 1 klein zakje. Wel een duur patatje.Niet voor herhaling vatbaar.In het verleden wel goeie ervaringen Jammer

Joop Tadema
9 February 2023

Het zou handig zijn om elkaar te begrijpen. Een adres vinden is niet het moeilijkste in dit leven.

Ebkro
26 December 2022
Jeannet
22 December 2022

Calzone met heerlijk verse ingrediënten gemaakt door zeer klantvriendelijk personeel

Margo verwey
3 December 2022

Patat was koud. Vlees was droog en de taziki was niet lekker.

H. Torenstra
22 November 2022

Nou ben er niet zo blij mee heb om 16.08 eten besteld en werd pas om 17.45 uur gebracht dus voor mij geen irini meer

Harold van Lierop
17 August 2022

Duurde wat lang, maar dit is meer dan goedgemaakt door de overheerlijke souvlaki schotel en gorgonzola pizza. Souvlaki zeer compleet, met meloen , groente, rijst, patat, meerdere sausjes en een pita broodje. Dik in orde. Bezorgen mag wat sneller.

Verberne
6 August 2022

Eten was lekker, pizzadeeg was van goede kwaliteit. De extra broodjes die ik erbij had waren best klein van formaat, ik had eigenlijk stokbroodjes verwacht.

Marijke
21 June 2022

Snelle bezorging van heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah Crowe
9 April 2022

Wij zijn opgelicht! Na een uur wachten heb ik gebeld met Irini, waar het eten bleef. Zij beweren dat het niet hun site is: https://www.cafetaria-irini.nl/ Mijn man is er langs gegaan om verhaal te halen, zonder succes. Uiteindelijk hebben we omdat we honger hadden dezelfde bestelling nogmaals moeten afrekenen. @ Site dish er gaat iets niet goed, want onze bestelling en betaling is niet doorgekomen.

Bart
22 March 2022

Twee Griekse schotels besteld en betaald maar nooit ontvangen. Ik ben toen naar Irini gegaan. Dw eigenaar gaf aan dat de site cafetaria-irini niet van hem is en dat hij nooit een order heeft ontvangen (hij heeft zijn orders laten zien). Dus nooit deze site gebruiken!! Geld niet teruggehad, ik ga het nog via multisafepay proberen. 1 ster is nog teveel, maar kan niet lager aanvinken.

Marian
1 January 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, vlees lekker mals en een compliment voor de patat, lekker knapperig. Leuk dat we een gratis drankje en bakjes fruit erbij kregen. Heel vriendelijke bezorger.

Sa
25 August 2021

Pizza kwam koud aan, dus bel ik ze om aan te geven dat het erg koud is, geeft die eerst aan dat ik lieg want het kan niet koud zijn. Zeg ik stuur de bezorger dan terug kan die zelf zien dat het koud is (bezorger was 3 min pas weg), zegt die nee en hangt gewoon op. Bel ik terug en vraag ik waarom hij ophangt, zegt die wat wil je dat ik doe, zeg ik heel veel dingen, maar niet zomaar ophangen. Zegt die ok ik stuur nieuwe pizzas, 1,5 uur later nog geen pizza, bel ik terug zegt die, ik heb geen bezorger en hangt die weer op! Ik wil mijn geld terug!!!!!

Mudy
22 August 2021

Best snackbar evr It's near to where i live. And great seasoning with the meat 👍and all'and these guys deliver my fooood quick yumm ,, Do Appriciate it 🙏

Joop Tadema
24 July 2021

Een heerlijke maaltijd. Én binnen redelijke tijd bezorgd!

Shaniap
18 July 2021

HEEEEL SLECHT! De sparibs was niet te eten .. patat was ook zacht.. ze verplichten je meer te betalen dan wat op de site staat. Ze moeten dat nog aan passen Maarja is niet mijn probleem. NOOIT meer eten halen daar

Geldet
2 July 2021

Mag wel flink wat minder zout op de friet.

Zelina
20 May 2021

Bezorging mooi op tijd en heerlijk gegeten

Emily
12 April 2021

Heerlijk eten! Goed gekruid mals en rijk en netjes gevuld! Zeker een aanrader!!!

Catootje
29 March 2021

Goede en snelle levering. Weer heerlijk gegeten

Manuel
7 March 2021

Alles is goed alleen jammer dat er zoveel zout op de patat zit . Kan echt veel minder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marietta
19 February 2021

De bezorging was mooi op de afgesproken tijd, zelfs iets eerder, heel fijn het eten was ook goed,, helaas was de patat echt slap en koud en de porties redelijk klein, met andere woorden, we hadden graag nog iets meer gegeten.

Manuel
14 February 2021

Iets minder zout op de patat en het is perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal en lidie
30 January 2021

Het is jammer..maar het was weer koud. We kregen koude niet lekker groenten IPV de bestelde Griekse rijst die erbij zou zitten. We hebben besloten dat dit de laatste keer is dat we bij jullie hebben besteld.

Chantal
20 January 2021

Nou het was weer heerlijk en vriendelijk bezorgd

Vernooij
12 January 2021

Het eten was heerlijk verzorgd, maar het vlees en de frietjes waren beetje lauw.

Jos
1 January 2020

Dit mag je geen grieks restaurant noemen. Na 1.5 uur wachten kregen we t ,eten,. Niet doen!!!!

Manuel
13 December 2020

Altijd vriendelijk en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
31 October 2020

Great value for great prices!

Chantal
18 October 2020

Altijd hebben we heerlijk gegeten..maar gisteren niet..het was allemaal koud en er zat geen Griekse rijst bij..de groenten ter vervanging waren en koud en niet lekker. Jammer..zou er gisteren een ander kok zijn geweest vatten wij ons af..voor herhaling vatbaar..even niet.

Chantal
5 October 2020

We hebben verrukkelijk gegeten..genoten..tot volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
6 September 2020

Prima Griek! Goed deeg voor pita 😀

Jongerius
15 August 2020

De smaak was goed, maar de prijs was te hoog wat je kreeg, wij vonden het weinig vlees

Jeroen
26 July 2020

Gyros duidelijk niet van het spit. Zowel gyros als kip was taai en droog. Kleine portie friet en slap. Overall veel te veel zout. Prijs vergelijkbaar met restaurant, maar kwaliteit niet evenredig

Chantal vernooij
22 May 2020

De bestelling was het vlees nu in aluminium folie ingepakt en om de menubox nog een vershoudfolie. Daardoor was het eten lekker warm.

Chantal
11 May 2020

Jammer dat het eten een beetje koud was. Tip. Doe de maaltijd ook nog even wikkelen met aluminiumfolie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
13 April 2020

Mijn moeder vond het erg lekker. En zelfs een menu genoeg voor twee dagen. Was ook op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.